<< Ik wil meer zien

Degens laat smaakinspiratie op de deurmat vallen

De ambachtelijke versspecialist inspireren? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet van goede huizen komen om deze groep connaisseurs écht te verrassen. Laat Foodstijl nu net de juiste mix in huis hebben om het Degens Smaak Magazine weer helemaal op smaak te krijgen voor de komende jaren. Resultaat: een vernieuwd magazine waarvan bij iedereen het water in de mond loopt.

De Smaak Inspiratie van Degens
Na de restyling van het merk Degens kon het al een tijdje meedraaiende Smaak Magazine niet achterblijven. De Foodstijl-specialisten zetten uiteraard graag de tanden in de uitdaging om vakmanschap, smaak, inspiratie en kwaliteit te vertalen naar een halfjaarlijks magazine waar men reikhalzend naar uit gaat kijken. Naast het voorstel om de titel van het magazine te veranderen in ‘De Smaak Inspiratie van Degens’, is de volledige look & feel ge-update waarbij in het design ook sterker ingaat op de seizoenen. Een warme mix voor de winter, een frisse voor de zomer en altijd boordevol smaak!

Degens - Foodstijl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Met smaak gepresenteerd

De kunst van een goede (kruiden)mix zit in de brede toepasbaarheid. Dus als Foodstijl een mooi format weglegt voor een magazine, dan kunnen we die look & feel natuurlijk ook goed vertalen naar bijvoorbeeld een beursstand. De Smaak Inspiratie van Degens kon daardoor prima gepresenteerd worden op de Visbeurs. Dat is de kracht van een goed doordacht concept. Dat is altijd op smaak.